Logo Preloader

Leer mij
kennen.

Myrthe is een iemand die eerst de kat uit de boom kijkt, maar zodra ze aan je gewend is, kan je uren met haar doorbrengen zonder verveeld te raken.

Mijn naam is Myrthe Bruijn. Ik ben 24 jaar en ik kom oorspronkelijk uit Soest. Op mijn 16e begon ik aan het Grafisch Lyceum in Utrecht, waar ik voornamelijk grafisch werk maakte en nooit achter mijn laptop vandaan kwam.

Daarna besloot ik, na een tussenjaar, door te studeren aan het AKV St. Joost. Daar gaven zij de opleiding Grafisch Ruimtelijk dus ik had zo bedacht dat ik daar dan wel gewoon verder kon met mijn grafische kant. Niks bleek minder waar, want ondanks mijn aannames, beviel het maken van ruimtelijk werk ook heel goed.

Leuk, maar wel verwarrend. Want hoe ziet je toekomst er uit als je zowel grafisch als ruimtelijk werk wil maken?

Tijdens mijn Minor aan Avans Innovative Studio kwam ik erachter dat je dit heel goed kunt combineren. Ik heb daar genoten van het bedenken van concepten, deze vervolgens uitwerken in prototypes, maar vooral het gedeelte marketing trok mijn aandacht.

†Inmiddels woon ik samen met mijn vriend, en twee katten, in het hartje van Den Bosch. Als persoon ben ik iemand die de kat uit de boom kijkt. Wanneer ik me meer comfortabel voel, dan trek ik meer uit mвЂn schulpje en kan ik een beetje mezelf zijn. Vrienden beschrijven mij daarom als enthousiast, eigenzinnig en humoristisch.

Daarnaast probeer ik creatief te denken door origineel te blijven. Ik haal inspiratie uit ideeГn en creaties die bestaan, maar probeer er altijd een eigen draai aan te geven. Ik houd er niet van om ideeГn na te bootsen. Vandaar dat ik overal een uitdaging in zoek.

Heb je nog vragen?